Primer Primera Espais per Viure
616 791 523
http://www.primerprimera.com
 

Edifici molt singular es una masia catalogada amb terreny

Ref: 1481
Edifici Singular
680 m2 construïts.
400 m2 útils.
22.000 m2 de terreny.
Venda: 650.000 €
Habitacions. . . . 6
Qua. Energ.: En tràmit
Edifici molt singular es una masia catalogada amb terreny
Descripció

Venem aquesta sensacional finca rústica, que es composa de masia catalogada, una església amb uns frescos en excel·lent estat, una petita edificació contigua destinada a la casa del masover i un gran magatzem amb annexes.

La casa principal així com la casa del masover actualment necessiten reforma. 

Dins d'un entorn molt natural i tranquil, disposa d'aigua pròpia amb un gran solar per a horts o un altre tipus de cultiu.

La finca medeix un total de 21.500m2. i està composta registralment de les següents parcel.les cadastrals, totes situades al Polígon 8, i totes tenen la possibilitat de tenir abastament d’aigua de reg del Pantà de Foix, contractant aquest servei.  

▪ Actual entrada d’accés a la finca, amb garrofers, té una servitud de pas d’un metre i mig al principi de la mateixa, en la que no es pot cultivar degut a que per sota passa la canalització d’aigua de boca que ve d'Abrera (Aigües Ter-Llobregat) i va a parar a un gran dipòsit, i que abasteix d’aigua potable a Vilanova i la Geltrú i Cubelles. És possible demanar que es faci una presa d’aigua de boca al principi de la finca.

▪ Conforma part del camí d’accés

▪ On està situat el Conjunt Històric envoltat de diferents espècies d’arbres, figueres, moreres, magraners, oliveres, llaurer. Anteriorment hi havia cultiu de vinya on està situat el pou de mina d’aigua que abasteix l’edifici principal.

▪ Ametllers i figuera. Anteriorment hi havia també curtiu de vinya. 

Finca molt vent comunicada, amb facil acces apte per masia Rural, vivenda habitual, casa de colonies i demes usos relacionats.

Truqui'ns i gratament l'informarem.